Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-00430

Kedvezményezett neve: NAGY dr AUTÓ Szolgáltató, Autójavító és Kereskedelmi Kft.

Projekt címe: NAGY dr AUTÓ Kft. technológiai fejlesztése

Támogatás összege: 9 691 446 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tervezett fizikai befejezési dátuma: 2022.12.16


Projekt tartalmának bemutatása:

A vállalkozás stratégiai célja, hogy kihasználva az elmúlt években felhalmozott tapasztalati tudását, humán- és tárgyi infrastruktúráját, kedvező piaci pozícióját, versenyképességét tovább erősítve növelje gazdálkodásának eredményeit és létszámát.
A cég életében eddig lezajlott fejlesztések, stabil gazdasági és humán erőforrás háttere tette lehetővé, hogy a világjárvány idején drasztikus változásokat nem kellett meghoznia a cég tulajdonosainak. A beruházás megvalósítása nemcsak a termelés, hanem a munkahelyek megtartását, további növekedését is lehetővé teszi.
A vállalkozás a technológiai fejlesztéssel a Gépjárműjavítás, - karbantartás tevékenységét kívánja fejleszteni. A pályázatban elnyert támogatás eszközbeszerzésre kerül felhasználásra (1 db Hella-Gutmann diagnosztikai eszköz,1 db John Bean V2400 AC100 3D futóműállító, 1 db STD-3550 Kétoszlopos csápos emelő 5.5 t és 1 db Dell Vostro 3510 laptop).
A beszerzésre kerülő gépek nehézségek nélkül kapcsolódnak a meglévő munkafolyamatokhoz. Az eszközöknek köszönhetően a cég tovább fejlesztheti főtevékenységét, nagyobb termelékenységet és hatékonyabb munkafolyamatokat biztosít.

NAGY dr AUTÓ KFT. Kishartyán

e-mail: info@nagyautojavito.hu Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig 7-17 Szombat: 7-12 Facebook